Lees meer

Interieur design

Bent u op zoek naar een nieuw interieur design voor uw woning? Kies voor de kwaliteit van design interieur van Marcotte Style. Een interieurontwerp van Marcotte Style komt voor werkelijk elk type woning met prachtige oplossingen. Waarbij het creëren en behouden van de eenheid in de woning altijd voorop staat. Dus geen losse ruimtes in uw woning die niet bij elkaar passen, maar juist een totaal design dat in elke kamer dezelfde uitstraling geeft. En of het nu landelijk moet zijn of modern: elk interieurdesign is mogelijk bij onze specialisten.

Een design interieur op basis van uw wensen

Een design interieur van Marcotte Style begint met een oriënterend gesprek tussen u en onze interieurdesigner. Hier wordt allereerst de situatie geschetst. In wat voor woning woont u, wat wilt u veranderen, welke stijl past bij u en wat is uw budget? Op basis van al deze informatie gaan wij voor u aan de slag zodat we tot een prachtig design interieur kunnen komen. Daarbij maken we gebruik van een architectuurdossier, prachtige 3D-projecties, professionele CAD-plannen en foto’s van alle gekozen objecten. Zodat u vooraf al een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke eindresultaat.

Een interieurontwerp in stijl

Het belangrijkste onderdeel van een interieurontwerp van Marcotte Style is de harmonie. Wij doen er dan ook alles aan om in werkelijk elke ruimte van uw woning dezelfde sfeer te creëren met ons interieurontwerp. Zo vormt alles een prachtige eenheid en kunt u werkelijk genieten van een schitterend interieur. Ontwerpen in stijl noemen we dat!

Trakteer uzelf op een interieurontwerp van Marcotte Style. Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!

Bent u op zoek naar een nieuw interieur design voor uw woning? Kies voor de kwaliteit en het design interieur van Marcotte Style. Interieurontwerp op maat!