Lees meer

Interieurarchitect Antwerpen

Eén van de absolute toppers onder de interieurdesign in de omgeving van Antwerpen is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binnenhuisinrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken creëren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Meester in alle stijlen: Bij Marcottestyle wordt ook geen ereloon gevraagd op eigen collectie. Dit is toch wel steeds meegenomen zo’n win/win voordeel.  Daarbij koopt of laat het meubilair rechtstreeks vervaardigen door de fabrikant, steeds zonder enige tussenpersoon. Dit garandeert ook de best prijs/kwaliteit.  Kijk vlug verder en klik hier om te zien wat we voor u kunnen betekenen en wat ons aanbod:

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Antwerpen een grote naam als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Antwerpen

Met pure passie en enthousiasme zullen wij uw project zeker kunnen afwerken altijd met een faire samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een stijlvolle en homogene binnenhuisinrichting voor ieder interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren veel naam en faam verworven met dank aan complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Dankzij een partnership met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kan Soenen kwalitatief maatwerk bezorgen in heel het land, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.