Lees meer

Interieurarchitect Beveren

Eén van de absolute toppers in het wereldje van de interieurdesign in de buurt van Beveren is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met de meest geavanceerde snufjes en technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Beveren een grote naam op het vlak van binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonische interieurdesign van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Beveren

Met onuitputbare passie en enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke en heldere samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken gemaakt worden. Die aanpak heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. In constructieve dialoog met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de juiste accenten op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens vakwerk op maat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.