Lees meer

Interieurarchitect Bornem

Een van de topnamen tussen de interieurinrichting in de omgeving van Bornem is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binneninrichting. Gebruikmakend van de meest moderne snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in Bornem een gevestigde waarde op het vlak van interieurdesign van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische binnenhuisinrichting van een totale woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn professionele team zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Bornem

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en enthousiasme en creativiteit zullen wij uw project steeds kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze aanpak heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene en tevens stijlvolle interieurdesign voor ieder interieur. Jean Jacques Soenen verwierf in recordtempo een ijzersterke internationale reputatie dankzij z’n magistrale inrichtingen van onder meer restaurants, hotelinrichting, appartementen en zelfs ambassades.  Door een partnership met een hoogtechnologische schrijnwerkerij en een belangrijke meubelfabrikant, kan Soenen kwaliteitsvol maatwerk afleveren in gans het land, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en voor grotere projecten, overal ter wereld.