Lees meer

Interieurarchitect landelijke stijl

Op zoek naar een gerenommeerde interieurarchitect met veel ervaring in landelijke stijl? Dan bent u bij Marcotte Style aan het juiste adres. Met passie voor en kennis van het vak ontwerpt het binnenhuisarchitectenteam van Marcote Style uw interieur in landelijke (of andere) stijl dat perfect bij u past. Onze binnenhuisarchitect Jean Jaques Soenen heeft zijn sporen al bewezen met talloze prachtige realisaties in landelijke stijl voor zeer uiteenlopende klanten: van ambassades, hotels, luxevilla’s, appartementen tot klassieke woningen.

Binnenhuisarchitect gespecialiseerd in landelijke stijl

De landelijke stijl in al zijn facetten is een interieurstijl die niet iedere binnenhuisarchitect even goed onder de knie heeft. Het vergt veel feeling, kennis en een geoefend oog om de juiste keuzes te maken. Gelukkig kan het binnenhuisarchitectenteam van Marcotte Style buigen op jaren ervaring, veel talent en een groot netwerk. Bovendien beschikt Marcotte Style over een enorm reservoir aan topinterieurs en een eigen lijn met op maat gemaakte meubels die u kunt terugvinden in de webshop.

Interieurs in landelijke stijl op maat van de klant

Onze realisaties van projecten in deze stijl (zie voorbeelden op onze website!) spreken boekdelen. Een interieurarchitect moet als geen ander kunnen communiceren met de klant en daarbovenop aanvoelen wat die klant verlangt. Eén van de stokpaardjes van binnenhuisarchitect Jean Jacques Soenen is om een luisterend oor (naar de wensen van de klant) te combineren met een geoefend oog (naar de opportuniteiten die het interieur te bieden heeft).

Prachtrealisaties in landelijke stijl van Binnenhuisarchitect Marcotte Style

Hedendaagse villa’s in cocoonstijl in Luxemburg, moderne, rustgevende appartementen voor diplomaten in de Brusselse Europawijk zoals bvb een penthouse vlak naast het EU-parlement, een landelijke villa in Schoten, een penthouse in strakke landelijke stijl, een cottage appartement in Gent, een luxeappartement in Brussel in pure New York-stijl, realisaties in Brusselse ambassades en ambassadeurswoningen, klassieke kasteelvilla’s, een villa in Spanje in landelijke stijl, een landelijkingerichte dokterspraktijk, een knus, gezellig ingericht landhuisje, een lounge inrichting,… Op onze website kunt u talloze voorbeelden aanschouwen van de realisaties van onze interieurarchitecten. U kunt er naar hartenlust inspiratie opdoen en tegelijkertijd constateren dat interieurarchitect Jean Jacques Soenen niet stilgezeten heeft de afgelopen tijd en helemaal mee is met de laatste decoratietrends.  Enkele realisaties en toelichtingen kunt u ook terugvinden bij Homify