Lees meer

Interieurarchitect Schilde

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurinrichting in de buurt van Schilde is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met de allernieuwste snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw gedroomde interieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Schilde een naam als een klok als het aankomt op interieurdesign van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen samen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Schilde

Met immer onuitputbare passie en veel enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen afwerken dankzij een faire samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. In constructieve dialoog met de klant weet Jean Jacques Soenen de correcte accenten op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens kwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een fantastisch droominterieur te komen.