Lees meer

Interieurarchitect Schoten

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurinrichting in de omgeving van Schoten is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in complete of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met de allernieuwste technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is rondom Schoten een bekende autoriteit inzake binnenhuisinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurinrichting van een totale woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Schoten

Met onuitputbare passie, gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Deze manier van werken heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene en tevens stijlvolle binnenhuisinrichting voor ieder interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de afgelopen jaren veel naam en faam verworven met complete en gedeeltelijke inrichting van lofts, appartementen, villa’s tot hotelinrichting, restaurantinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Meesterlijk maatwerk dat voldoet aan de specifieke vragen van de klant, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de allerbeste hoogtechnologische schrijnwerkers en meubelfabrieken.