Lees meer

Interieurarchitect Wetteren

Een van de topnamen in het wereldje van de interieurontwerp in de buurt van Wetteren is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style is gespecialiseerd in complete of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met behulp van de allernieuwste snufjes en technieken creëren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Wetteren een gekende naam als het gaat over interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurinrichting van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Wetteren

Met onuitputbare passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien dankzij een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Deze benadering heeft al ontelbare tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. In nauw overleg met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de juiste klemtonen op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een subliem droominterieur te komen.