Lees meer

Interieurarchitect Mortsel

Een van de grootste specialisten onder de interieurinrichting in de buurt van Mortsel is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete interieurinrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom Mortsel een naam als een klok als het gaat over binnenhuisinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonische binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Mortsel

Met immer pure passie en creativiteit en enthousiasme zullen wij het project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle laat zich kort samenvatten als kwalitatief hoogstaand en homogeen vakwerk in de wereld van de binnenhuisinrichting. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een gedegen internationale reputatie door z’n fantastische inrichtingen van onder meer restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Dankzij een partnership met een hightech schrijnwerkerij en een grote meubelfabriek, kan Soenen kwalitatief maatwerk bezorgen in heel België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en voor grotere projecten, in de hele wereld.