Lees meer

Interieurarchitect Stekene

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurinrichting in de buurt van Stekene is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het befaamde Marcotte Style is gespecialiseerd in gedeeltelijke of complete binneninrichting. Gebruikmakend van de allernieuwste snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Stekene een naam als een klok inzake interieurinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurinrichting van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Stekene

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en creativiteit en enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar balans en perfectie. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor vakwerk op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een magistraal droominterieur te komen.